Log in

Produkty: 0

Suma: 0,00 zł


JOEY RAMONE "...Ya know?"

Zespół:  Joey Ramone
  • Wydawca:
  • Nośnik: CD

Stan: w magazynie

Cena: 51,90 zł

Dla wszystkich którzy kochaja The Ramones...!

1. Rock N Roll Is The Answer
2. Going Nowhere Fast
3. New York City
4. Waiting For That Railroad
5. I Couldn t Sleep
6. What Did I Do To Deserve You?
7. Seven Days Of Gloom
8. Eyes Of Green
9. Party Line
10. Merry Christmas (I Don t Want To Fight Tonight)
11. 21st Century Girl
12. There s Got To Be More To Life
13. Make Me Tremble
14. Cabin Fever
15. Life s A Gas

© zima.slask.pl All rights reserved (desing: 3a.pl)