Log in

Produkty: 0

Suma: 0,00 zł


THE CURE "Standing on a Beach"

Zespół:  The Cure

Stan: w magazynie

Cena: 96,00 zł

Single The Cure z lat 1976-1985 zebrane na jednym winylu.

Str A:
1. Killing An Arab
2. Boys Don t Cry
3. Jumping Someone Else s Train
4. A Forest
5. Primary
6. Charlotte Sometimes
7. The Hanging Garden
Str B:
1. Let s Go To Bed
2. The Walk
3. The Lovecats
4. The Caterpillar
5. In Between Days
6. Close To Me

© zima.slask.pl All rights reserved (desing: 3a.pl)